Kesän paras loma on tässä. 
Ikimuistoisia elämyksiä, tapahtumia ja aktiviteetteja. Tutustu mahdollisuuksiin ja valitse oma suosikkisi.

Lumoava kylpyläelämys

Imatran Kylpylän Taikametsässä arki katoaa. Kohtaat luonnonvoimat uudella tavalla ja nautit taianomaisista elämyksistä. Kesäkuussa avattiin uusi Taikajoki jonka varrella useita altaita sekä 80 metriä pitkä liukumäki. 

Imatran Kylpylään

Street Food Fiesta

22.-25. elokuuta Imatran Inkerinaukiolla ruokaa, kulttuuria ja musiikkia ilman rajoja. Tule nauttimaan maukkaasta ruoasta, ainutlaatuisesta tunnelmasta ja osta herkkuja myös mukaan.

Astu makumatkalle

Katujuna Wuoksi-Wille

Imatran suosittu katujuna vie kesällä lähes päivittäin mielenkiintoiselle opastetulle kierrokselle Vuoksen ympäri tai kuljettaa Ukonniemeen Imatran Kylpylälle ja satamaan. Lähde iloiseen kyytiin tutustumaan Imatraan!

Hyppää katujunan kyytiin

Sirkuskylpylä ja vihaiset linnut

Täyden palvelun lomakeskus, josta löytyy tekemistä vuoden ympäri sekä sisällä että ulkoa. Cirque de Saimaa -elämyskylpylässä nautitaan poreista ja lasketaan vesiliukumäkiä. Hauskaa päivää vietetään koko perheen suosikissa Angry Birds Activity Parkissa.

Holiday Club Saimaaseen

Kruununpuiston kävelykierrokset

Opastetuilla kävelykierroksilla 1.7.-17.8. tutustut keisarillisiin näköalapaviljonkeihin, kalliokaiverruksiin, hiidenkirnuihin, Imatran Impi –veistokseen sekä Imatran Valtionhotellin historiaan. Kuule tarinat ja koe historian havina. 

Lähde kierrokselle

Imatran voimalla

Imatran voimalla - valokuvanäyttelyssä 80 vanhaa mustavalkokuvaa Fortumin  kokoelmista. Esillä harvoin nähtyjä kuvia Imatrankoskelta ja sen ympäristöstä ajalta ennen voimalaitoksen rakentamista aina 1980-luvulle saakka. Näyttelyssä mahdollisuus kokea myös virtuaalinen koskinäytös. 

Astu aikamatkalle

XTERRA Finland

25.-26. elokuuta pidettävän XTERRA Finlandin yhteydessä kilpaillaan myös maastotriathlonin Suomen mestaruuksista. Tule mukaan ja haasta itsesi ja kaverisi kovatasoiseen ja haastavaan kilpailuun!

Tule mukaan seikkailuun!